Site Logotype

Over Ons

Van harte welkom bij Essensi Healing! Wat fijn dat je hier bent. 

Bij ons in de praktijk draait het allemaal om licht. Licht dat essentieel is voor de gezondheid en het welzijn van de mens. Licht dat de werking van het lichaam op alle lagen stimuleert mentaal, emotioneel en fysiek.

Ervaar de kracht van onze gecombineerde therapie zelf door een behandeling in onze praktijk te boeken. Je ervaart al verandering in je gemoedstoestand en activiteit na één behandeling.

Wat is Essensi Healing?

Essensi healing is een health wellness en lichttherapie specialist in Utrecht met een sense of calm en holistische kijk waar jij in minder dan een uur jouw lichaamscellen kunt voeden, met innovatief apparatuur dat natuur identiek licht uitzendt om het zelfherstellend vermogen te activeren. 

Je bent van harte welkom in onze praktijk in Utrecht om de kracht van onze therapie zelf te ervaren. Zien we je daar?

"Wij behandelen onze cliënten met licht en helpen ze verder met licht."

Het lichaam is een uniek en zeer complex functionerend biologisch systeem dat in staat is zichzelf te genezen. Dit zelfherstellend vermogen willen wij in de praktijk stimuleren en onderhouden.

Het is onze missie om licht- en fotonentherapie toegankelijk te maken en zoveel mogelijk mensen op een veilige en respectvolle manier te begeleiden om de gezondheid te helpen bevorderen.

Klanten die jou voor zijn gegaan hebben veel baat gehad bij de therapie en er zijn al bijzondere resultaten geboekt. Denk aan: vermoeidheidsklachten die zijn verminderd, betere nachtrust, (sport)blessures die sneller herstellen, verzwakte weerstand en gemoedstoestand is verbeterd en depressieve klachten zijn verminderd. 


Ervaringsdeskundige sinds 2020.


Professionele Begeleiding 


We Love What We Do