Site Logotype

Biomat therapie

De Biomat werkt ondersteunend bij bloedcirculatiestoornissen, pijnbestrijding, slaapproblemen, fysieke en mentale stress.

Biomat Therapie:

Het oppervlak van de biomat is belegd met 7 natuurlijke gemalen unieke edelstenen waarvan de energie verbonden is met het lichaam. Dit helpt bij het verwijderen van blokkades in het lichaam. Bij verhitting geven deze edelstenen ver-infraroodstralen van 12 cm vrij in het lichaam om spanning te verlichten en ongeëvenaarde ontspanning te bieden. Met de Biomat kunt u verbeteringen in uw mentale, spirituele en fysieke toestand ervaren.

Werking van de 7 unieke Edelstenen en ver-infrarood licht:


Wetenschappers experimenteerden met het project van ver-infrarood licht door een verscheidenheid aan materialen, waardoor diverse soorten edelstenen, glas en kunststof. Amethist bleek net als Jade, Toermalijn en Germanium een steen die het spectrum van infrarood warmte duidelijk veranderde. Een heilzame golflengte tussen de 9-14 micrometer werd gemeten. Ook kwamen er bij het opwarmen van de Amethist kristallen net als bij Jade, Toermalijn en Germanium veel negatieve ionen vrij. Opmerkelijk genoeg namen de wetenschappers nog iets waar wat ze bij andere kristallen, stenen en materialen niet zagen. Het golf-bewegingspatroon leek op de menselijke stem. Onderzoekers stelden vast dat het gebruik van Amethist bij infraroodwarmte therapie het meest geschikte medium was en zorgt voor de beste opname van de warmte door het lichaam. 

Tijdens de behandeling worden de edelstenen tot 70 graden opgewarmd door therapeutische warmtegolven die tot wel 12 cm diep het lichaam in gaan. U zult onmiddellijk de warmte van de infrarode stralen in uw lichaam voelen doordringen terwijl de negatieve ionen hun natuurlijke helende signalen afgeven. Dit leidt tot diepe ontspanning en balans in het lichaam.

De 100% natuurlijke gemalen edelstenen belegd in de mat hebben elk een unieke eigenschap en effect op de gezondheid.

De steen heeft een reinigende werking op het lichaam. Hierdoor helpt het slechte gewoontes achterwege te laten en heeft het een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn, migraine, nachtmerries en andere slaapproblemen. De steen werkt beschermend, zuiverend, ontspannend en brengt harmonie en innerlijke rust. 

De steen bevordert spirituele kracht, creativiteit, geeft innerlijke rust, vrede en helderheid van geest. Het heeft een sterke werking en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk. 

De steen heeft een kalmerende frequentie. Het helpt je om je emotionele lichaam tot rust te brengen. Daarnaast werkt de steen goed tegen piekeren.

De steen werkt kalmerend, beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën.

De steen werkt kalmerend, rustig aan, maar geeft veel kracht. De steen helpt je om beter te concentreren en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Gele Agaat helpt bij innerlijke woede en geeft moed om opnieuw te beginnen.

De steen bevordert zelfverwezenlijking, zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het bevordert liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen.

De steen helpt doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt om ergens 100% voor te gaan. Jaspis helpt ook voor uzelf opkomen en geeft moed, maakt weerbaar, assertief en vermindert angst voor conflicten.
 
Aantal Negatieve ionen per cm3

• Bij een waterval 50.000
• In het bos van 10.000 – 30.000
• Buiten in de bergen of langs het strand 5.000
• Stadsrand, weide, veld: 700-1.500
• Park in stad: 400-600
• In een slaapkamer met het raam open 800
• Rondom de luchthaven Schiphol 700
• Stadslucht grote stad 500
• Lucht met veel smog 300
• Kantoor in de stad 150
• Ziekmakende kantoor (sick building syndrom) 50
• Moderne afgesloten flat 50
• Afgesloten huis- en slaapkamer 50
• Afgesloten klaslokaal 0 – 50
• Inwendige ruimte zonder raam 0